VUODEN 2022 EMMAN ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT!

Emma Gaala järjestetään 3.2.2023 Helsingin jäähallissa ja suora tv-lähetys nähdään
Nelosella ja Ruudussa.

Ilmoittautuminen on avoinna 12.10.-24.10.2022 klo 23.59 asti.

HUOM. Jos olet julkaisemassa musiikkia ilmoittautumisen sulkeutumisen jälkeen (25.10-7.11.2022 välisenä aikana), Emma-ehdokkuuden muut edellytykset täyttyvät ja haluat mukaan jo tämän vuoden ehdokaskäsittelyyn, olethan meihin erikseen yhteydessä: info@emmagaala.fi


EMMAN SÄÄNNÖT & ARVOT

Lue päivitetyt säännöt ennen kuin aloitat ilmoittautumisen tekemisen!

Emman säännöt & arvot 2022 (PDF)

EMMA-KATEGORIAT

Emman kategoriat 2022 (PDF)


MITEN ILMOITTAUTUA?

Emma-järjestelmästä ladataan tiedot suoraan Emma Gaalaa, tv-tuotannon tarpeita ja äänestäviä tuomareita varten, joten ole ilmoittautuessa erityisen tarkkana tekijätietojen oikeellisuuden ja muun ladattavan materiaalin kanssa!

Ohjeet ehdokkaiden ilmoittamiseen – Step-By-Step VOL 1. (PDF)

Tarkentavia ohjeita siitä, mitä tietoja tarvitaan VOL 2. (PDF)

 

EMMA-EHDOKKAAKSI PÄÄSEMINEN

Mikäli sinut valitaan lopulliseksi Emma-ehdokkaaksi, sinulla/levy-yhtiölläsi on vain muutama päivä aikaa toimittaa kaikki materiaalit tuotantoyhtiölle pressissä esitettävää Showreelia varten. Showreelissa esitellään kaikkien kategorioiden ehdokkaat ja näytetään pätkä musiikkivideosta tai mikäli sinulla ei ole musiikkivideota, tuotantoyhtiö voi käyttää promokuvaasi toimittamasi biisin taustalla. Täältä näet, mitä tietoja tuotantoyhtiö tulee sinulta tarvitsemaan nopealla aikataululla:

Ohjeet tuotantoyhtiölle toimitettavista materiaaleista Emma-showreelia varten 2022 (PDF)


EMMA-PRESSI EHDOKKAILLE

Emma-pressin päivämäärä ja paikka tiedotetaan myöhemmin valituille ehdokkaille, mutta se tulee olemaan joulukuun 2022 alkupuolella.