Uutiset

9.8.2015

Antti Tuisku pitää listaykköspaikkansa!

Yksitoista viikkoa albumilistan kärkikolmikossa viettänyt Antti Tuisku on jälleen Suomen Virallisen Albumilistan ykkönen albumillaan ”En kommentoi”! Tuisku on nyt lunastanut itselleen jo kuusi listaykköspaikkaa.

Top 5:teen mahtuivat tällä viikolla myös, Haloo Helsinki! platinapainoksella albumistaan ”Kiitos ei ole kirosana” (#2), Nightwish albumillaan ”Endless Forms Most Beautiful” (#3), Paperi T – ”Malarian pelko” (#4) ja Sanni albumillaan ”Lelu” (#5). Kärkikymmenikköön mahtui edellä mainittujen lisäksi Major Lazer (#6), The Voicen Kesähitti- kokoelma 2015 (#7) sekä Aste (#8).

Albumilistalla nähtiin myös seuraavat uutuudet:

#9 Led Zeppelin – Coda (Delux 3LP)
#10 Led Zeppelin – In Through The Out Door (Deluxe 2CD)
#12 Led Zeppelin – Presence (Deluxe 2CD)
#37 Mana Mana – Totuus Palaa
#45 Mana Mana – Kuolla Elävänä

 

Sinkkulistalle saatiin tällä viikolla kaksi uutta kappaletta: One Direction – Drag Me Down nousi ensimmäisenä listaviikkonaan sijalle #3 ja Zara Larsson – Lush Life joka löytyy sijalta #15. Sinkkulistan kärkeä pitävät viime viikon tapaan JVG – Tarkenee (#1) ja Roope Salminen & Koirat – Madafakin darra (#2). Top 5:teen mahtuivat myös Antti Tuisku – Keinutaan (feat. VilleGalle), #4 sekä Vigiland – Shots & Squats (feat. Tham Sway), #5. TOP 10 piti sisällään myös seuraavat kappaleet:

#6 Teflon Brothers – Pämppää (feat. Sahamies)
#7 Särre – Hesan naiset (feat. Karri Koira)
#8 Major Lazer – Lean On (feat. Mø & DJ Snake)
#9 Avicii – Waiting for Love
#10 Axwell / Ingrosso – Sun Is Shining

Musiikkituottajat – IFPI Finland koostaa ja julkaisee viikoittain mm. seuraavia suomalaisten musiikinkulutusta mittaavia listoja: albumi (TOP 50), single (TOP 20), mid-price (TOP 10), dvd (TOP 10), lataus (TOP 30) ja radiosoittolista.

Suomen virallisen listan voi käydä katsomassa kokonaisuudessaan osoitteessa;
www.ifpi.fi/tilastot/virallinen-lista/

Listan löytää sekä Facebookista että Instagramista;
www.facebook.com/listaykkonen

instagram.com/listaykkonen/

Suomen virallisen listan pääyhteistyökumppani MixRadio on ilmainen musiikkisovellus, joka oppii mistä pidät ja suosittelee uusia artisteja sekä antaa henkilökohtaisia kanavaehdotuksia. Palvelusta löytyy uutta mahtavaa musiikkia ja vanhoja suosikkeja – biisivalinnat on räätälöity käyttäjän maun mukaan. MixRadion kanavia voi ladata ilmaiseksi offline-tilaan ja kuunnella ilman internet-yhteyttä. Sovelluksen tuhansien valmiiksi koostettujen kanavien joukosta löytyy tietenkin myös Suomen virallinen albumilista-, Suomen virallinen singlelista- ja MixRadion striimatuimmat –kanavat.

Lataa sovellus ja kuuntele Suomen virallisen listan kovimmat hitit ilmaiseksi tai luo itse mieleisesi kanava:
mixrad.li/1Rq3Iwx