20.12.2015 Adele listaykkösenä neljättä viikkoa!

Listaykköspaikan haltuunsa ottanut Adele jatkaa neljättä viikkoa listaykkösenä albumillaan ”25”! Kärkikolmikosta löytyvät myös viime viikkojen tapaan Waltteri Torikka ”Sydän” (#2) ja Robin ”Yhdessä” (#3).

Virallisen listan TOP 10 koostuu seuraavasti: Vain Elämää ”Kausi 4 Päivä” (#4), Cheek ”Alpha Omega” (#5), Vain Elämää ”Kausi 4 Ilta” (#6), J. Karjalainen ”Sinulle, Sofia” (#7), Suvi Teräsniska ”Täydellinen elämä – Suurimmat hitit” (#8), Raskasta Joulua ”Tulkoon Joulu - Akustisesti” (#9) ja Haloo Helsinki! ”Arena” (#10).

Albumilistalta löytyvät myös nämä uutuudet:

#28 Ryan Adams - 1989
#43 Jess And The Ancient Ones – 2nd Psychedelic Coming: The Aquarius Tapes

 


Sinkkulistalle saatiin kolme uutta kappaletta: Evelina – Honey (feat. Mikael Gabriel) (#2), Coldplay – Adventure Of A Lifetime (#13) ja Kygo – Stay (feat. Maty Noyes) (#16). Sinkkulistan kärjestä löytyy Tungevaag & Raaban, Charlie Who? – Russian Roulette (#1) ja Adele – Hello (#3). Top 5:teen mahtui myös Teflon Brothers – Juusto Katolle (feat. Setä Tamu) (#4) ja Nikke Ankara - Rullaa (#5).

TOP 10 piti sisällään myös seuraavat kappaleet:

#6 VilleGalle – Lähtisitkö (feat. Sanni)
#7 Justin Bieber - Sorry
#8 Major Lazer – Light It Up (feat. Nyla & Fuse ODG)
#9 Mike Posner – I took a Pill in Ibiza
#10 Justin Bieber – Love Yourself

Musiikkituottajat – IFPI Finland koostaa ja julkaisee viikoittain mm. seuraavia suomalaisten musiikinkulutusta mittaavia listoja: albumi (TOP 50), single (TOP 20), mid-price (TOP 10), dvd (TOP 10), lataus (TOP 30) ja radiosoittolista.

Suomen virallisen listan voi käydä katsomassa kokonaisuudessaan osoitteessa;
www.ifpi.fi/tilastot/virallinen-lista/  

Listan löytää sekä Facebookista, Instagramista että Twitteristä;
www.facebook.com/listaykkonen 
instagram.com/listaykkonen/  
twitter.com/listaykkonen  

Suomen virallisen listan pääyhteistyökumppani MixRadio on ilmainen musiikkisovellus, joka oppii mistä pidät ja suosittelee uusia artisteja sekä antaa henkilökohtaisia kanavaehdotuksia. Palvelusta löytyy uutta mahtavaa musiikkia ja vanhoja suosikkeja – biisivalinnat on räätälöity käyttäjän maun mukaan. MixRadion kanavia voi ladata ilmaiseksi offline-tilaan ja kuunnella ilman internet-yhteyttä. Sovelluksen tuhansien valmiiksi koostettujen kanavien joukosta löytyy tietenkin myös Suomen virallinen albumilista-, Suomen virallinen singlelista- ja MixRadion striimatuimmat –kanavat.

Lataa sovellus ja kuuntele Suomen virallisen listan kovimmat hitit ilmaiseksi tai luo itse mieleisesi kanava:
mixrad.li/1Rq3Iwx  
 

Lähetä linkki

Facebook